Om os

Vi er et firma med stor erfaring i udendørs og indendørs indretning.

Vort kundegrundlag er restauranter, cafeer, boligforeninger og ikke mindst private, der sætter pris på et godt miljø i udestuen, på altanen, i badeværelset, på værkstedet og hvor der ellers må være et behov.

Vi forhandler mange gennemprøvede kvalitetsprodukter og løsninger, eksempelvis vort unikke og brugervenlige glasafskærmnings system.

Vi gør en dyd ud af at lytte til vore kunders ønsker for derved at opnå den optimale løsning for kunden.

Vi ønsker at skabe et miljø og ikke mindst et godt arbejdsmiljø og en god stemning på arbejdspladser, hvor medarbejdere og kunder færdes tæt på hinanden. Glade medarbejdere og tilfredse kunder går hånd i hånd med et godt miljø.

Ved valget af vore leverandører har vi lagt vægt på at de enkelte produkter har et godt design, at de er gennemprøvede og at kvaliteten er i top.

Ved udvælgelsen sikrer vi os at produkterne vi forhandler er godkendte af relevante myndigheder, og at vi har en stor leveringssikkerhed.

Vi udarbejder gerne totalløsninger med indretningsforslag og tegninger, så kunden har mulighed for at sætte sig grundigt ind i de enkelte dele af projektet.

På gensyn,

Henrik Bell
St. Lyngbyvej 25A
3320 Skævinge
Telefon +45 21 18 00 95

Sidebar